Aud KO, mi se pare OK

Geoana nu a fost peste Basescu, iar Basescu a prins cateva lovituri puternice care au aratat ca Geoana stie doar poezii. Dar asta nu inseamna KO, e un avantaj.

21.24:
Geoana critica legea salarizarii unice adoptata atunci cand era in guvern. Basescu ii spune sa recunoasca daca a gresit si il ajuta sa rectifice greseala. Geoana nu este capabil sa recunoasca o greseala. Asta pentru mine este aproape KO.

21.32:
Crin este foarte agitat in spate. Probabil ca l-a simtit pe Geoana atat de slab incat crede ca pana si el il poate manevra. Auzi ironie, Geoana este marioneta lui Crin Omul Papusa. (multumiri lui patrulater pentru observatie)

21.35:
Basescu las-o mai usor cu promisiunile ca nu il poti bate pe Geoana la pomeni.

21.54:
La juraminte sunt sigur ca Geoana a mintit. Despre Base nu jur! Oricum penibil!
UPDATE: I did not have sexual relations with that woman! It depends on what you understand by it!
Nu am lovit cu pumnul! Depinde ce intelegi prin asta!

Ca sa o scot la capat in cel mai pur stil basescian, Basescu a avut decenta sa nu minta cu mana pe Biblie! Geoana a mintit fara sa clipeasca!

22.50:
Crin: Intr-o buna parte din seara discutia a fost plictisitoare.
S-a vazut, bai Crin! Susoteai cu Dinescu aproape ca in clasa a 5-a. Te plictisea si Parlamentul, bine ca nu ai iesit presedinte ca mureai de plictiseala.

22.56:
SOV zice ca Geoana si el sunt prieteni. Geoana a venit la el cu o seara inainte sa se RELAXEZE. Mircea Geoana a spus ca s-a intalnit doar de cateva ori cu SOV. SOV a zis ca s-a inteles cu Geoana ca acesta sa spuna ca nu prea se simpatizeaza, si sa zica despre el ca e malefi in scop electoral.

23.29:
Gluma de pe bloguri: S-a mai facut un pas spre unire. EBA s-a pupat cu primarul Chisinaului.

13 comments so far

  1. Riddick on

    Geoană neaşteptat de slab. L-a căpacit cu vizita la Vântu Piratu’!

  2. codrut on

    geoana s-a facut singur KO prin vizita facuta lui vantu si prin faptul ca a venit nepregatit la dezbatere.

  3. Cranberries on

    Geoana se crede mare diplomat si nu astiut un citat esential din Titulescu…apoi a uitat cine a dat nota tarii privind coruptia…venind dupa pauza cu raspunsul scris pe biletel…a gresit faza cu exporturile…si multe altele..dar cel mai rau : s-a dat de gol ca a facut pact cu maleficul Vantu!!

  4. slugalasisif on

    Of, of, lasati-o pe aia cu Titulescu. E in manual? Aia cu Vantu putea sa fie si mai bine punctata. Oricum Geoana a aratat ca un amator. Conteaza nu conteaza, vom vedea!

  5. crinush on

    S-a pus un profesionist care s-a implicat cu adevart in conducerea tarii, caruia ia pasat de tot ce s-a intamplat in ultimii ani in aceasta tara, cu un amator care are rol de marioneta in mainile mai multor papusari

  6. Marioara de la Gorj on

    cred ca i-a recitat cate ceva din patriciu…sau poate din Hrebenciuc…cine stie …oricum e un nemernic… Geoana si nu neaparat el…cei care ii stau in spate…Eu tot cu Basescu votez… de ce ? pt ca spune lucrurilor pe nume! Urasc Comunismul si bunicul meu a fost detinut politic!
    Atat am avut de spus

  7. gabriela filip on

    bai baieti sunt foarte suparata pe voi.v-ati apucat sa-l faceti pe prostanac fute vant si acesta a crezut ca poate fi barbat daca isi ia doua coaie: pe unul a scris crin si pe celalat johannis.cu asta a defilat toata confruntarea mai copii.
    pentru ca i-a fost frica rau prostanacul a dezvoltat agresiunea excesiva la inceput.
    base nu l-a facut KO dar a marcat puncte.

  8. bianca on

    Mircea Geoana s-a facut singur KO prin faptul ca a venit lipsit de informatii la o dezbatere politica de o importanta mare, si prin minciuniile spus cu Vantu…ieri afirama ca nu-l place …si tot ieri seara a fost la o bauta la el acasa..e un mare prefacut!!! Base presedinte!!!

  9. klf on

    Basescu este miezul, este prea versat si deja fata de acum 5 ani are o mare experienta. Geoana … a fost, este si va ramane un papagal iar dupa 6 dec va fi doar un simplu membru de partid.
    Eu pariez { pe un wisky cu 4 cuburi de gheata :)} ca Oprisan va fi umatorul lider psd .

  10. slugalasisif on

    klf, stii ca nu te pot refuza. Eu pun tot 4 cuburi de gheata pe Vasile Dancu. Sunt eu mai idealist asa, dar sper sa se reformeze si PSD-ul odata.

  11. Vlad on

    Eu pun o sticla pe Nastase, din pacate… PSD nu se poate reforma decat spargandu-se

  12. klf on

    reformarea o sa vina dar de la Ponta, INSA este prea tanar sa poata face fata presiunilor oamenilor „de afaceri” si oamenilor politici din PSD. Eu pe Geoana il inteleg a avut si are inca o presiune enorma pe umeri, el daca nu va castiga alegerile va fi trimis la colt de toti „cotizantii” Psd iar aceste alegeri pot face din psd un partid care sa nu mai vada gustul puteri pe minim 15 ani (inca 5 ani de mandat marinaresc, si inca 2 mandate luate de pdl din inertia faptelor : economia se va redresa, romani o sa aiba o viata mai buna deci vor merge pe mana pdl ). Daca nu vor mai fi la putere nu vor mai avea nici bani de unde sa fure, contracte cu statu, licitatii si alte fonduri de deturnat. Nici un manson nu va fi dispus sa investeasca in psd bani fara sa ii mai recupereze.

  13. yoyo on

    Vizibil a fost faptul ca Basescu si-a recunoscut greseala, ne-a aratat ca nu e un om perfect dar sa recunoaste sistemul s-a miscat daca nu ramane el nu cred ca vom inainta cu cei care vor veni , ei vor fi ca la gradinita sau cel mai mult scoala gen deoarece se vor bate pentru coronita cine e mai tare mai puterni mai bun de locul I.


Lasă un comentariu