Elisabeta si ecologismul

Protestele din ultimele zile trebuie privite ca act fondator al unei noi miscari politice: ecologismul-hipsteresc. Scandarile „Jos capitalismul”, „Jos fascismul corporatist” chiar daca sunt minoritare in grupul protestatarilor reprezinta totusi miezul discursului politic care ii reuneste pe acestia.

Parerea mea ca aceasta miscare oarecum paradoxala, de tineri moderni cu ura de capitalism nu trebuie nici persiflata si nici ignorata. E o manifestare care ii atrage pe cei care nu vor sa isi murdareasca gandurile cu mizeria cotidiana. E drept ca sunt mai mult poeti decat muncitori, unii iau bani de la parinti pentru haine si gadgeturi, altii au banii lor dar ii investesc pe toti pe reprezentarea lor publica, iar altii sunt chiar oameni potenti material. Cu toate astea ei au in comun un simt estetic aparte si activismul pierdut de atatia dintre noi.

Comunisti sau nu, hipsterii bulevardului Elisabeta incep sa se reprezinte si ma simt mai bine vazandu-i pe ei protestand in locul securistilor lui Dogaru.

1 comment so far

  1. Bryant on

    The videos in question have been removed, the proper hoops have been
    jumped through, and You – Tube restored the account.
    Keep in touch with surrogate and the surrogate agency to
    monitor the progress of surrogates pregnancy. SEO, or search engine optimization, consists
    of various strategies used to rank highly in specific Google search
    queries. Modern business is closely connected with work in
    the Internet. You can make series of videos if you have
    the time.


Lasă un comentariu