Lichelele

TomCat imi spunea la un moment dat ca multi din antibasescieni sunt buni la suflet:

Foarte multi oameni sunt buni la suflet 😛 dar sunt dezinformati sau nu ii duce suficient capul. (Nu vreau sa jignesc pe nimeni da’ asa cred ca se intampla)


Cred ca dupa rezolvarea misterului privind autenticitatea filmului cu lovirea, scuza asta nu mai merge. Sunt lichele! Or fi 50%, 60%, 99%, or avea faculatati, afaceri, copiii realizati, orice, nu conteaza. Ceva e putred in ei, atunci cand nu isi dau seama ca si-au pierdut demnitatea si isi voteaza condamnarea. Imi este jena de rusinea lor.

Hai sa recapitulam si pentru cei mai inceti de minte, fiindca ne-am lamurit cu jegurile: trei martori oculari (inclusiv copilul) au negat vreo lovitura; Institutul national de expertiza criminalistica a zpus ca filmul a fost editat si integritatea i-a fost alterata. Pe de alta parte exista multi martori indirecti. Filmul filmului (via bleen):

UPDATE:
Din aceeasi categorie, Bleen ii da peste nas prietenei sale de blogosfera Simona Tache.

Gardianul şi Realitatea TV l-au acuzat pe Băsescu că a lovit un copil şi au adus ca probă un film care s-a dovedit că nu e autentic. Ei, ca acuzatori, trebuiau să facă proba că imaginile prezentate de ei sînt autentice. Nu au făcut această probă, nu au adus nici măcar filmul original.

Imaginile originale se află pe caseta video originală. Aceste imagini nu au apărut. Toate filmuleţele care au rulat zilele astea pe Realitatea TV, pe site-ul Gardianul, pe Antene nu sînt autentice (filmul uploadat de Gardianul a fost luat de pe CD, nu de pe caseta video originală).

Experţii de la INEC au zis că filmul a fost editat computerizat. Şi, la Realitatea TV, au şi explicat ce înseamnă editare computerizată:

– alterarea imaginilor prin modificarea, elimnarea sau adăugarea de obiecte pe imagine.

E clar: imaginile nu sînt autentice şi au fost editate.

“Jurnaliştii” trustului Realitatea-Caţavencu şi ai Intact au prezentat aceste imagini ca fiind dovada faptului că Băsescu a lovit un copil fără ca măcar să se asigure că imaginile pe care le aduc ei drept dovadă sînt autentice sau nu. Au prezentat ca probă nişte copii alterate şi modificate a unui film care nu există. Au acuzat pe baza unor probe falsificate fără ca să verifice autenticitatea acestora.

Reclame

1 comment so far

  1. tomcat on

    Intelectualul, oratorul, omul care va face o Romanie in care bunul simt sa fie o constanta in viata politica si sociala, alintat Crin pe numele mic de catre oamenii cu facultate care nu si-au batut capul sa gandeasca (o face CTP pentru ei):

    „Domnul Băsescu, ieri (marţi – n.r.), cu o neruşinare fără margini, cu o atitudine de boschetar, nu de preşedinte al unei ţări, nu a dat mâna cu doi foşti preşedinţi ai României”


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: