Cum de a fost invins Baselu?

Spitalele nu vor schimbarea, medicii de familie nu vor, sistemul de urgenta nu vrea schimbarea. Inteleg din toate semnalele publice ca si o mare parte din public nu vrea schimbarea. Cer public premierului retragerea proiectului care viza reforma in sanatate… Inteleg ca sunt foarte multi multumiti de starea actuala a sanatatii.

Explicatia mea pentru lehamitea lui Basescu in legatura cu reforma sanatatii sta in aprecierea pe care cred ca o are fata de Arafat. Cel mai greu in disputele politice e sa ajungi sa discuti in contradictoriu cu un om la locul lui care este foarte incapatanat. In primul rand nu ai cum sa castigi si in al doilea rand esti si dezarmat cand un om inteligent si bine intententionat de altfel sustine aberatii. Fiindca vorba aia „Privatizarea ucide!” crede poporul dupa 22 de ani de capitalism. De asemenea non-combatul lui Arafat a creat ceea ce fotbalistic se numest „opsaid” si Baselu a ramas singur cu mingea dar fara dreptul de a o juca.

Reclame

1 comment so far

  1. BM on

    ce pacat pe capul romanilor. noi habar nu avem ce este capitalismul, de la atata stat cu mana intinsa la stat cred si eu


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: