Un oraş pentru oameni, nu pentru maşini!

Mi-am gasit candidatul preferat pentru Primaria Capitalei: Nicusor Dan (http://nicusordan.ro/de-ce-eu/). Nu sunt neaparat emotionat de toate actiunile dumnealui dar este atat de apropiat de profilul omului normal, revoltat de ceea ce se intampla in jur, care pe deasupra isi si asuma implicarea in politica incat nu imi pot permite luxul de a rata sa ii fac campanie sau sa il votez.

La nivelul Bucurestiului nu exista de fapt partide politice. De cate ori ati auzit filiala Bucuresti a unui partid sa se pronunte pe un subiect important pentru Bucuresti?

Bucurestiul a fost condus, indiferent de numele primarului, de reteaua asfaltatorilor si de reteaua dezvoltatorilor imobiliari.

Puteti citi mai mult si pe http://mad.ablog.ro/2011-11-30/o-variant-pentru-bucure-ti-nicu-or-dan.html, inclusiv o declaratie de avere care arata transparenta.

O ultima nota, Nicusor Dan nu e un activist civic de genul Remus Cernea. Este un doctor in matematica (doctorat obtinut la Ecole Normale Superieure de Paris) ale carui activitati sunt strict legate de Bucuresti, nu de vreo cauza abstracta gen acologismul progresist. Face parte din categoria oamenilor pe care ii invocam intotdeauna cand deplangem creierele care pleaca din tara sau care sunt neimplicate in politica.

Reclame

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: