Traiasca Wikileaks

Aceste scurgeri de informatii aproape ca depasesc stenogramele autohtone intre golanasii mici. Sunt o lovitura superba pentru presa scrisa care s-a aliat cu Julian Assange. Un foileton care va dura probabil luni de zile, cu dezvaluiri anuntate pentru 2011 si urmariri politiste. In sfarsit viata bate filmul.

Singurul lucruri care ar fi mai interesante decat aceste dezvaluiri sunt probabil actualele conversatii confidentiale si fastacite dintre Hillary Clinton si diplomatii americani. Oare le vom afla si pe acestea?

Cat despre siguranta nationala, responsabilitatea morala, si alte gangureli ale establishment-ului care incearca sa arunce totul in carca lui Assange acestea sunt cu atat mai necredibile cu cat vin de la niste conducatori care imping planeta in haos cu piciorul apasat pe acceleratie la maxim.

UPDATE: Urmand ezemplul meu, Medvedev isi da si el cu parerea despre Wikileaks aici. Auzi la el: cinism al americanilor. Probabil ca pe Robin nu prea il consulta Batman cand ordona otravirea spionilor cu uraniu.

Reclame

1 comment so far

  1. TANO on

    eu cred ca batranul cristoiu are dreptate.nu este decat un joc al americanilor si assange a fost executantul.scopul este monopolul asupra libertatii de exprimare pe internet


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: