Despre competenta angajatilor la stat

Aud tot timpul ca statul ar trebui sa se reformeze prin a da afara oamenii incompententi. Pe langa faptul ca acest lucru nu e realizabil practic nici macar teoretic nu e de dorit. Vreau ca statul sa ii dea afara pe cei ma competenti angajati. Vreau acest lucru spre binele acestora. Cand stai intr-un mediu, care oricum nu va putea iesi din sfera nepotismelor, daca esti cu adevarat valoros inseamna ca muncesti pentru a acoperi incompetenta celoralti. Daca muncesti la stat noua ore pe zi esti deja mult prea bun. Nu trebuie sa mai fii umilit cu titulatura de bugetar, cu salariul de bugetar, fiindca poti castiga mai mult si mai onorabil la privat. Nu vreau ca statul sa rapeasca din resursele umane ale mediului privat. Sigurul lucru pe care il cer e ca atunci cand e coplesit de propria incompetenta sa nu ii impovareze pe cei care au ales sa lucreze intr-un mediu competitiv. NU taxelor mai mari pentru cei care va platesc salariile! In rest puteti sa fiti cum vreti.

Anunțuri

3 comments so far

 1. delaepicentru on

  Statul nu are cum să se lepede de incompetenţi, din moment ce incompetenţii sunt cel mai bine echipaţi să reziste prin contraselecţie.

 2. sundee on

  deci stai linistit.

  cum ne-am prins cu totii, daca o sa dea afara de la stat, o sa fie dati afara *tocmai* meseriasii, cei care oricum vroiau sa plece, cei competenti, of course, aia care ii tineau pe ceilalti in spate. mai pe scurt, cei ce nu au pile 🙂

 3. anarhistgrec on

  ok, sa ramana aia slabi. Insa noi vom continua sa platim aceleasi taxe. de banii pe care ii dam putem avea servicii administrative facute de niste oameni incompetenti sau de niste oameni competenti. Tu cum preferi?

  Daca as sti ca se scad de la an la an banii pe care ii dau la stat atunci e ok sa ramana incompetentii. Cu conditia sa am alternativa reala in sistemul privat. Deocamdata nu am nici la invatamant nici la sanatate alternativa serioasa in sistemul privat. Ca sa nu mai vorbesc de eliberarea de pasapoarte 😀


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: