Culmea tonomatului

Desi am promis sa nu il sustin pe Prigoana Jr, aproape ca n-am ce face atunci cand il vad cat e de prigonit saracul [fraza gandita].

M-a pus gaia sa ma uit la ora de foc aseara, cand la o emisiune la care era invitat candidatul Prigoana Jr, fiul lu’ senioru, mai erau invitati si cativa specialisti in mondenitati (printre care si sutinatorul bunului simt Florin Chilian, prietenul de pahar al tuturor pitiponcilor). In acest cadru de sueta, marii ziaristi Ursu si nesimtita aia de langa el, imi scapa numele, se tineau de glumite. Prestatia lui Honorius a fost extrem de (h)onorabila in acest context si le-a aratat inca o data acestora de ce isi vor pierde slujbele in curand: fiindca sunt ziaristi prosti. Pe Prigoana daca il pui fata in fata cu Cristian Preda nu face fata, dar cu ziaristi din astia de doi bani pare un domn.

Dar voiam sa va zic culmea tonomatului. La un moment dat micul candidat parsiv spune ca e supus la o campanie de denigrare in presa. Ursu sesizeaza nuanta si ii spune ca se alinta, cel mult il iau peste picior. Tonomatele au constientizat efectul advers al campaniilor negative de presa. Ciudat este ca lucrul asta ramane la nivel de reflectie dar campania negativa este dusa in continuare cu aceleasi metode. Tonomatele sunt intr-o postura ingrata in care rational isi dau seama ca nu reusesc decat sa ii faca reclama juniorului, totusi trebuie sa baleteze pana la capat. Cred ca incepe sa nu imi mai fie indiferent Honorius, pacat ca nu stau in Sectorul 1.

UPDATE: Disputa din PDL cu o claritate specifica.

Daca idolatrizarea a intelectualilor e un pacat al judecatii politice de care trebuie sa ne despartim (sa nu uitam prestanta ministeriala deceptionanta, in perioada interbelica, a unor figuri ca Nicolae Iorga sau Octavian Goga), dispretul acordat inteligentei se plateste scump. Iata motivele pentru care cred ca europarlamentarul Cristian Preda are dreptate.

Anunțuri

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: