Oameni de dreapta in PDL – Prigoana

Am raspuns la intrebarea lui Theophyle „Cati oameni din conducerea PDL (sa zicem) primii 30 sunt cu adevarat oameni de dreapta ?”, spunand ca Prigoana senior e un om de dreapta, ca sa nuantez un pic propunerile gen Stoica, Voinescu, Stolo, Ionut Popescu, Preda. N-am vrut sa insist pe blogul lui Teophyle fiindca nu era asta subiectul, si e si bascalie in raspunsul meu, dar la mine acasa fac ce ma taie capul.

Desi e greu sa il elogiez pe gunoierul sef, tin sa imi exprim simpatia pentru un om care in tinerete si-a pierdut piciorul si totusi a ajuns sa creeze niste afaceri interesante: vocatia pentru media si gunoi probabil ca nu e intamplatoare; ele merg mana in mana :). Totodata, e genul de afacerist care a intrat in politica dupa ce avea cateva milioane de euro. Nu zic ca nu a facut afaceri cu statul, dar nici nu s-a imbogatit din politica.

Si ca sa fie si un pic de umor pe blog pun si niste citate din marele gunoier, fie-i tot neamul parlamentar 🙂 :

Revolutia m-a gasit in compania colegilor de servici la Fabrica de Bere Cluj, sectia Spirt Gherla, intr-o stare usor bahica, fiind ziua mea.

Regele Media a cumparat si domeniile www.strabunicii.ro, www.parintii.ro, www.prigoanadaniel.ro, www.prigoanavalentin.ro si asa mai departe, pana la stranepoti.

Omul de afaceri a infiintat de curand un serviciu PayTV, cu 356 de programe, printre care opt programe erotice, transmisiuni „live” din Camera Deputatilor si peste zece programe arabe.
Lasand la o parte excentricitatea lui Prigoana prin asocierea politico-erotica a canalelor tv, foarte ciudat e faptul ca nici un gigant TV din Romania nu ofera puzderia de canale arabe precum proaspatul mastodont TV al lui Prigoana.

un acces de sinceritate: „Acuma la cultura cu mine v-ati pacalit. Ultima carte pe care am citit-o a fost cartea de telefon”.

Vaca a innebunit pentru ca nu a mai pascut ci i s-au dat tot felul de steroizi, anabolizanti si faina de carne si oase. Asta a mancat vaca din Anglia de a innebunit. Ati inteles?

O alta greseala a legislatiei era ca fiecare handicapat trebuie sa se prezinte anual la comisie. Daca vreo comisie de pe planeta are impresia ca la unu la care lipseste mana sau piciorul o sa-i creasca mana sau piciorul e un tampit.

Anunțuri

3 comments so far

  1. Sluga La Sisif on

    Preda e peste tot neamul Prigoana la teorie si bun-simt. Iar juniorul se apara si el fiindca se pare ca e atacat mai mult din interior decat de contracandidat :).

  2. Alex on

    sweet taste of victory in smell of carbage :))) altfel spus s-a imputit treaba in PDL.
    pitoresc personaj. honorius dar si preda prin singularitatea lui. sper sa-l observe Zeus sa-i dea ambasador peste bot. sa mai taca dracu’ o data. uf.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: