De ce am iesit in Piata Universitatii?

Fiindca acum aproximativ douazeci de ani Ion Iliescu a ucis exprimarea cetateneasca. Fiindca aceasta lehamite creeata de batele minerilor a distrus o generatie, generatia golanilor, dar a paralizat-o si pe urmatoarea, a celor prea tineri pentru a participa la protestele anticomuniste. Aceasta generatie tanara este debusolata si crescuta in dezamagire. Cum poti sa mai crezi in schimbare cand Ion Iliescu este inca figura politica importanta? Ea este tradata inclusiv de cei care au fost in 90 in piata, cei care resemnati sau cumparati s-au aliat cu capetenia bolsevicilor. Spuneti ca Basescu ar fi trebuit sa se retraga in urma unui film trucat? Dar Ion Iliescu? Ce mai vrea el de la romani? Iliescu a omorat oameni! Stiu ca poate e exagerat ca in 2009 sa se mai puna problema lui Iliescu, dar nu e vina noastra ca problema asta nu a fost rezolvata pana acum. E in avantajul PSD sa se rupa de Iliescu si sa isi exprime doctrina modern.

Am iesit cu gandul la reprosurile pe care le fac celor mai in varsta ca nu au reusit sa inlature comunistii. Nu vreau sa imi fie facute si mie de catre copiii mei. E timpul sa ne recastigam dreptul de a spera in schimbare, e timpul sa scapam de stafiile trecutului. Punctul principal al acestei atitudini este compensatia istorica. Jos Iliescu!

UPDATE: Desi nu sunt de acord cu toate cele spuse de Politeia si Bleen, cred si eu ca votul de pe 6 decembrie este adevaratul mijloc de atac. Ce a fost de taxat pe 1 decembrie, a fost taxat.

Reclame

2 comments so far

  1. radu on

    Foarte frumos, ne vedem diseara tot acolo.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: