Nu mintiti poporul cu televizorul

Parerea mea: filmul este atins. Ceea ce probabil ca fost o atingere sau o impingere benigna, a fost transformata intr-o lovitura. Acest lucru s-a facut cel mai probabil prin accelerarea miscarii prin eliminarea unor cadre.
Indiferent de ce variante imbunatatite vor aparea, interventia oricat de mica asupra filmului original este dovada pericolului reprezentat de jocul politic facut de televiziuni. Dupa douazeci de ani ne punem problema acuta a lipsei credibilitatii surselor de informatie. Nu exista institutii, sau persoane care sa fie credibile. Este aproape ca in vremea TVR-ului nouazecist. Nu putem sa repetam greselile parintilor nostri, care au tolerat aparitia mineriadelor. Nu vom astepta igehuncherea libertatii cu flori in mana. Inchei cu un gand controversat: incercarea de manipulare in masa este mai rea decat violenta individuala.

Banc masochist:
De ce are EBA buzele umflate? Ca a batut-o tacsu!

Si o dovada de istetime japoneza:
Nu poti sa-l trezesti pe cel care se preface ca doarme.

UPDATE:
Banc sadic:
De ce i s-a luminat fata copilului? Fiindca l-a atins Base!

UPDATE 2: Poate singurul om decent din toata redactia Realitatea este Liana Patras Alexandru. Un articol despre manipulare direct din cuibul cu serpi.

UPDATE 3: Am citit undeva ca „viteza, calculata, a loviturii a fost de 280 de kilometri pe ora, la impactul cu barbia copilului”. N-am verificat chestia asta dar cred ca e poate calcula usor.

Reclame

3 comments so far

 1. emteca on

  Doar ce m-am întors de la tigară și țop un post nou care zice exact ce gândeam în timp ce-mi învăluisem creierii în fum. Dar după ce am stins și ceața s-a risipit, tot Băsescu a rămas acolo să se opună lui Patriciu și filmelor lui pregătite în studiourile MediaPro. Dacă picăm în plase sentimentaliste pregătite de opoziția omniprezentă s-a terminat. S-a terminat dracului cu toată țara asta de mizerie. Că nu mai suport!
  Și mai e o săptămână!

 2. slugalasisif on

  Pana la urma ce-am avut si ce-am pierdut? Acu’ doua zile eram sigur ca Base pierde acum nici nu mai stiu cine e celalalt din finala. Mi se pare ca aveau toate cartile, mizau pe liniste nu pe scandal, pe Johannis, si acum au dat cu bata in balta. Cred ca se cam bat singuri, si daca e nevoie da si Base una :). Na ca ma tin numai de poante.

 3. emteca on

  Referitor la ce scrie jurnalista de carieră (http://mariuta.blogspot.com/2009/11/hello-cna.html) + faptul că e vorba de un președinte de stat, lucrurile vor lua o amplare destul de mare în Europa și organizațiile pt. protecția copiilor (de pese hotare, că la noi momentan nimic) vor sări în aer. Victima va fi intens interogată chiar și fără voia ei (adică lui). E timp să aflăm adevărul într-o săptămână? Sau nu ne mai interesează de fapt?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: