Cati dintre voi vreti sa emigrati …

Cati o sa mai alunge Iliescu din tara? Cati o sa mai veniti in vizita macar?

Refuz sa platesc bir necomunistilor. Refuz sa traiesc intr-o tara in care libertatea presei nu exista (libertatea inseamna alegere si transparenta). Refuz sa traiesc intr-o tara sub influenta rusa. Refuz concetatenii care uita. Refuz sa ajung sa fiu intrebat de copiii mei de ce nu s-a schimbat nimic in 40 de ani de democratie. Daca in 20 de ani s-a ajuns ca doar 30% (procent obtinut oricum cu ajutorul unui aparat puternic de partid) sa gandeasca democratic, mai sunt necesari inca pe atat pentru a obtine libertatea. Refuz sa imbatranesc asteptand. Se pare ca si de data asta plecam noi.

UPDATE Intr-o nota un pic mai comica:
intrebare: Ce le zice Crin liberalilor ca sa voteze cu Geoana?
Raspuns: „Vin minerii!”

Reclame

2 comments so far

 1. TomCat on

  „Daca in 20 de ani s-a ajuns ca doar 30% … sa gandeasca democratic”…

  Din restul de 70% Foarte multi oameni sunt buni la suflet 😛 dar sunt dezinformati sau nu ii duce suficient capul. (Nu vreau sa jignesc pe nimeni da’ asa cred ca se intampla)

 2. KaiserGreen on

  Prea multe comentarii la situatia actuala nu-si prea mai au rostul. Mastile au fost inlaturate, tradarile se fac cu autografe si dedicatii totul in cel scabros mod cu putinta. Acum 2-3 ani nu credeam ca va veni o zi in care pe toate posturile TV vor defila, calcandu-se pe picioare, indivizi pe fruntea carora scrie IPOCRIT si care sa se apuce sa ne deseneze cum se face ca albul pe care il vedem e de fapt rosu. Inca mai credeam ca nesimtirea are si ea limite… pe undeva pe acolo…. dar ele exista. Ha-ha-ha!
  Ma gandesc ca poate electoratului asta dominat de cocalari si manelari asta e ceea ce ii lipseste : o guvernare tip Vacaroiu poleita cu culori liberale… liniste pe antene…. multe manele si surprize-surprize lacramatoare.
  Liniste si pace-pace intre doua dobitoace presarate cu cuvantari despre buna-intelegere…
  Si ce daca euro va trece de 5 lei, si ce daca incep sa se inchida si mai multe firme si o sa fie si mai multi someri ? Vine Taica Ilici da cu basca de pamant si zice ” sa-i ardem pe fraierii care mai fac bani” si ZBANG… impozit de 40% ( sau 80%… 90%… 110%). Si o sa dea drumul la tiparnita si o sa fie salarii mari si pensii si mai mari….
  Io unu’ am mai vazt filmu’ asta se numea ” Salvatore de la Patria Nicos Vacaroiu” , geniul carpatin al economiei mioritice si bla-bla-bleah.
  …. Si uite d-asta imi vine sa plec si sa nu ma mai intorc. Niciodata


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: