Scor demoralizator …

Numaratoarea paralela a PDL da Basescu 32,51, Geoana 30,68. Asta inseamna ca ambii candidati sunt in jurul scorului partidului. Pentru Basescu insa este goarte grav, fiindca multi dintre votantii celorlalti candidati il urasc si se vor duce la vot sa puna stampila pe Geoana, indiferent daca au luat sau nu bate de la mineri. Geoana in schimb este atat de palid incat nici macar ura nu starneste, iar din cei care totusi l-ar prefera pe Basescu, multi vor renunta sa voteze.

Mai ingrijorator este ca sondajele interne ale PDL aratau o diferenta de 5-10 procente in favoarea lui Basescu. Chiar el a prezentat astfel de numere la emisiunea Nasul dinaintea alegerilor iar pe bloguri care au legatura cu stafful de campanie PDL se prognoza o diferenta de 8% dupa numararea voturilor. Ce s-a intamplat?

Anunțuri

4 comments so far

 1. niku_elektriku on

  daca nu vrea sa sufere o infringere usturatoare de la prostanac, base n’are decit sa refaca aliantza DA, desi mi’e sila de ce personagii sint pe la liberaloizi, cu pastrarea individualitatzii partidelor, la un raport de 50/50 %, cu presedintzie rotativa la conducerea aliantzei, pe o perioada de cel putzin doo-trei ciclori electorale prezidentziale…

 2. frei on

  Cred ca a contat mult dezbaterea de vineri, cand Preshe n-a fost „el” si Prosty s-a prezentat totusi neasteptat de bine pt. asteptarile legate de el.

 3. Theophyle on

  Salut, tin sa te anunt ca nu am nici o legatura cu nimeni din stafful lui Basescu sau cu PDL. Multumesc.

 4. slugalasisif on

  Theophyle, scuze, a fost o deductie pripita si se pare ca si eronata. Nu ca nu ar fi bine sa comunice si stafful mai in real time cu blogosfera :).


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: