De data asta plecati voi …

… voi cei care nu mai suportati dictatura, cei ce suferiti de oprimare si de lipsa libertatii. Va rog, ganditi-va de pe acum unde doriti sa emigrati. E randul vostru. Generatii intregi de romani au emigrat de frica voastra, de frica batelor minerilor, intimidati de securistii din presa si afaceri, din scarba fata de seamanul caruia ii lipseste decenta.

Nu mai suportati ca parerile voastre sa fie impartasite doar de media corupta si platita, iar votul sa va fie potrivnic? Nu mai suportati sa injurati zilnic un om si ca el sa fie reales, nu mai suportati cenzura? Luati in calcul plecarea daca Basescu va castiga al doilea mandat, nu va mai torturati. Plecati acum, cat mai sunt deschise granitele si uitati-ne pe noi, plangeti-ne povara de departe.Nu are rost sa traiti neintelegand lumea din care faceti parte, e timpul ca si voi sa va incercati norocul prin alte locuri. Nu e o tragedie, sunteti importanti oameni de afaceri, stiti sa faceti bani si nu depindeti de favorul politic si de relatiile comunistoide. Aveti sansa sa va afirmati si noi va retinem. E loc si pentru tinerii carora cuvantul „dictatura” le vine pe buze in acelasi timp in care poarta tricouri cu Che. Spre Cuba, e locul in care va veti simti ocrotiti si cineva va avea intotdeauna grija de voi.

Anunțuri

7 comments so far

 1. Gabi Dumitru on

  Bine scris.Felicitari!

 2. gabhryel on

  ba eu vreau să rămînă aici şi să sufere pînă la capăt
  ar fi necinstit să-şi ia tălpăşiţa cu genţile pline de bani

 3. Riddick on

  Or să plece ei, cu vorba bună sau cu paru’. Dacă trebuie, şi cu „ţeava”, ca în 1989.

 4. niku_elektriku on

  sint plecatzi deja !

  iar noi sintem putzin „ramasi”…

 5. robin on

  Ei, Cuba! Au relatii foarte bune cu lumea occidentala democratica. Voiculescu se simte ca pestele in apa in Anglia, idem Patriciu care a cumparat o banca in UK ; pt ceilalti Austria si Monaco-ul e a 2-a lor casa, se simt ca in Paradis.

 6. Lovitura de stat? « Sluga La Sisif on

  […] Va e sila de poporul care nu v-a asimilat idealurile dupa ce i-ati mintit cinci ani de zile? De data asta plecati voi!. E si lehamite, e si saracie si frauda, dar mai este si […]

 7. […] (cu ajutor de la partid) sa gandeasca democratic, refuz sa imbatranesc asteptand. Se pare ca si de data asta plecam […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: