Udrea si organul

Patapievici o apara pe Udrea:

Dacă se mai putea, Mircea Badea a reuşit să ridice mârlănia masculină pe culmi încă mai înalte. A imaginat o scenetă, în care, prin deducţii absurde şi neruşinate, Elena Udrea era pusă să fie „cu ochii pe organ” şi să „stea cu gura numai pe organ”. Al cui organ?, se întreba inocent dl Badea; al lui Traian Băsescu, îşi răspundea tot dânsul, omniscient.

Concluzia scenetei era că Elena Udrea stă cu gura pe organul lui Traian Băsescu. Cum poate fi calificat acest exerciţiu intelectual? Moralmente, ca abject. Jurnalistic, ca nul. Omeneşte, ca degradant.

Patrupedbun il apara pe Patapievici:

Dacă e să fiu întrebat, voi răspunde cinstit că nu cred că Elena Udrea a fost amanta lui Traian Băsescu. Sunt absolut convins că ea nu a trecut la act. Pe de altă parte, mi se pare verosimil că tânără femeie să fi făcut avansuri simbolice unor puternici ai vieţii noastre politice, printre care îi includ, cu voia d-voastră, şi pe şeful statului. Şi afirm asta pentru că este ştiut faptul că unii bărbaţi adoră mai cu seamă provocarea erotică, în detrimentul unei concreteţi a relaţiei fizice. Narcisismul unor astfel de masculi iese plăcut gâdilat, iar gâdilătoarea primeşte beneficii simbolice şi materiale. Trocul este reciproc avantajos

Reclame

4 comments so far

 1. seful-lumii on

  Foarte bine alese momentele in care domnul Patapievici isi alege sa fie moralist.

 2. slugalasisif on

  @seful-lumii: Daca tu ai vorbi, in particular, cu un prieten despre o femeie in modul asta ati fi amandoi marlani. Nu zic ca e rau, nu are legatura cu morala, tine mai mult de bun simt. Aducerea acestui limbaj pe scena media e doar un semn de impotenta a discursului. Sa fim cavaleri :).

 3. seful-lumii on

  corect..sa fim cavaleri…badea a fost magar…iar patapievici,senioral, a intervenit promt si la biciuit moral…tot asa ar fi fost frumos sa spuna ceva si de udrea care a initiat toata sceneta inlocuind ( mai mult de o data) orban cu organ intr-un document oficial…sa fim asadara si cavalere:)

 4. Francesco on

  Multumim pentru citare si complimente pentru look-ul blogului.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: