Realitatea despre credibilitate

In momentul in care presa, scrisa si tv, se afunda in mocirla lipsei de credibilitate se pare ca exista niste tentative de stopare a acestei caderi. S-a vorbit saptamana asta de lista neagra de la Realitatea TV in care sunt inclusi indezirabilii sticlei. Multi s-au grabit sa felicite actiunea ca pe una ce va duce la normalitate, insa uita ca elementul  fundamental al degradarii presei nu sunt invitatii ci  chiar realizatorii emisiunilor. Ei sunt vinovatii: editorialistii, prezentatorii, analistii, directorii de programe, pentru neincrederea cu care publicul ii priveste. Sa-l interzici pe Becali e doar un gest de imagine atata timp cat el este o figura publica prin statutul pe care il dau banii sai, proprietatea asupra unui  club de fotbal si nu in ultimul rand locul de europarlamentar.

Interzisi ar trebui sa fie Nistorescu, Gadea, Ciutacu, Cretzulescu, Ursu, etc. Ei sunt cei care isi fac meseria prost, din cauza lor nu mai face presa rating. Sunt diformi si asta a inceput sa  vada lumea.

Miscarea asta facuta de Realitatea a continuat cu scandalul Cretzulescu Nicolicea, care prea e venit in aceeasi perioada ca sa nu ma gandesc ca e facut special sa ofere ocazia postului de a-si declama principiile deontologice. Pe Cretzulescu eu as fi injurat-o direct, si numai faptul ca marlania a venit din partea unei jigodii ma retine sa nu aplaud.

Anunțuri

2 comments so far

  1. radu on

    CTP (care este si el un dubios pana la urma) spunea ca a participat la o emisiune Editie Speciala la Realitatea, vineri 4 septembrie (ora 17:15), unde s-a discutat despre situatia presei (ca urmare la raportul facut de Oxford Analytics…parca) unde dl Vantu si trustul dumnealui apareau f sifonati. CTP sustine ca a facut taraboi acolo. Am cautat emisiunea respectiva pe siteul Realitatea, dar ea nu poate fi accesata. Nu mai dau linkurile, nu are nici un rost.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: