Familia blestemata

Nu pot sa fiu altfel decat recunoscator sortii care m-a plasat intr-o familie atat de buna in comparatie cu familia Basescu. Cu greu imi imaginez povara afilierii cu o sora de prostia Bobitei; cu un tata betiv (cu o palma grea si o mama care n-a iubit-o desi iubirea-i bransa sa) care mai e pe deasupra si marinar curvar si o intretine pe matusica Udrea, o pipaie in public chiar; cu un unchi ca Mircea, mare dealer de arme, cel ce aprovizioneaza teroristii, controleaza portul cel mai mare al tarii si este un pirat mai fioros decat frasu.

O familie cu sange greu, mai pacatoasa decat familia Borgia, ce va fi amintita ca prima dinastie dupa 1989 pe care poporul roman a vrut sa o decapiteze. O familie atat de diferita de toate celelalte famillii ce stau in preajma celorlalti mari oameni politici ai momentului, erudita familie a lui Nastase, caritabila familie Geoana, modesta familie Iliescu, de fratii surorile si neamurile lui Patriciu nu am auzit nimic, de multiplele familii (neveste, hai ca sunt rau) ale lui Tariceanu, si m-ar fi interesat si ceva despre Vanghele … Sau mai bine sa ii punem pe toti intr-o mare familie, in care functioneaza Omerta, legea tacerii, legea respectului de frica?

Daca soarta m-ar fi favorizat cu adevarat as fi fost fiul acestei mari familii unite, dar fiindca a fost doar putin atenta cu mine mi-a facut macar marele bine de a nu fi un Basescu.

Anunțuri

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: