Marea greseala PSD PNL PC UDMR PRM

Marea greseala a coalitiei enumerate in titlu a fost supendarea din 2007.  Graba si nelinistea complotistilor i-au facut pe acestia sa reseteze inspre valori maximale popularitatea lui Traian Basescu tocmai la mijlocului mandatului, atunci cand teoretic incepea scaderea.

Pe langa faptul ca de atunci pierderea de popularitate trebuia sa fie mult mai rapida pentru a compensa pentru neasteptata crestere, acel moment a stabilit si o borna de neclinitit pentru sustinatorii impatimiti. Pentru acestia, printre care ma numar si eu, numai o schimbare masiva a imprastiatorilor de opinie poate spala rusinea si mobilizarea totala si aberanta impotriva lui Traian Basescu a celor ce apar la televizor.

Decredibilizarea proprie a ziaristilor si politicienilor isi are radacina stabila in acel eveniment, si se dezvolta zilnic avand o fundatie atat de puternica. Practic, pentru toti ce au o relativa tinere de minte, nici o stire negativa despre Basescu nu are cum sa strapunga acest zid protectiv atat timp cat este promovata de fondatorii acelui abuz.

E adevarat ca acest lucru ne face vulnerabili, pe noi toti ce am ajuns sa il sustinem aproape orbeste pe Basescu, ne face incapabili de a asimila informatie noua in mod impartial. Din aceasta situatie putem iesi insa numai prin inlaturarea cvasi-completa din viata noastra a elementelor generatoare, nu prin renuntarea la Traian Basescu. Pentru a putea deveni critici trebuie mai intai sa gasim si sa investim inceredere in surse noi de informare. Pana cand presa nu se va reforma  Traian Basescu este la adapost.

Reclame

7 comments so far

 1. filadel on

  De acord. Idioții de care vorbești nu s-au gîndit însă la imensa problemă în care bagă românii ci cum să iasă rapid din problema lor. Astea nu sînt partide pentru România. Cel puțin UDMR este sincer.

 2. weebloger on

  Hei filadel. Multumesc pentru primul comentariu pe blog.
  De abia astept ziua in care nu o sa mai cred despre Elena Udrea ca e un politician redutabil, sexy si agresiva ;), despre Ridzi ca are mai mult probleme de comunicare decat cele penale, iar despre EBA ca emotivitatea nu e semnul unei carente de educatie ci doar o sensibilitate. Mi-e teama insa ca le voi indragi pe acestea din ce in ce mai mult :)).

 3. filadel on

  Vrei să spui că cei din tabăra inamică sînt atît de proști, idioți, lacomi, tîlhari, ticăloși, mincinoși, lepre, javre, jeguri???
  😀

  Dacă da atunci pricep ce vrei să spui. Ei sînt cei care NU VOR să ne ofere alternativa. Un fel de lucru manual.

 4. Riddick on

  Salut! Nici acum nu s-au dezmeticit hulitorii, parcă au turbat. Şi sunt din ce în ce mai puţin credibili.

 5. neinfectat de comunism on

  ai dreptate
  cele 322 de dejectii, plus tonomatele de serviciu isi bat gura de pomana…

  te astept la mine pe blog unde discutam despre Piraterie in apele Europei civilizate?

 6. niku_elektriku on

  la presiunea moguleana se adauga si credintza idioata ca nimeni nu cistiga razboiul cu presa, indiferent cit de abjecta, neprofesionista, vinduta (dar nu in sensu’ propriu) ar fi aceasta.
  si din cauza asta mi’as dori ca piratu’ sa’si reinoiasca mandatu’, desi am o presimtzire c’ar fi mai bine, pentru el, sa nu mai candideze.

 7. neinfectat de comunism on

  te astept la mine pe blog unde am adus un Omagiu sincer lui Adrian Nepotu’ Nastase… (atentie, imagine si text socante)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: