E bine ca sper in Basescu

Am fost mult timp indignat de urgia ce incearca sa il scoata in afara optiunilor electorale pe Traian Basescu. In acest moment, intrun stil profund sisific :), incep sa reconsider cu satisfactie situatia.

Sunt multumit ca acum patru ani am avut sansa de a participa la indepartarea Adrian,  o stavila evidenta in cale oricarei incercari de a trai liber. Ii multumesc lui Basescu ca a intruchipat pumnul care l-a lovit pe arogant in oua.

Sunt incantat ca dupa patru ani de dezinformare media profunda pot sa nutresc ca idealurile mele sunt inca realizabile. Oricat de mult suntem intoxicati cu basescofobie, si oricat de mult suntem de dezgustati de „romanism”, sunt surprins cum inca o minoritate importanta crede in reforma. Sunt mandru ca ma incapatanez sa fiu alaturi de RHP, MC, GL, IT, TRU, AP in dorinta de a vedea o Romanie modernizata.

Indiferent de ce vor dovedi alegerile din toamna, ii sunt recunoscator lui Basescu ca m-a facut mai putin carcotas, ca m-a facut sa cred in Dreapta, ca mi-a aratat ca oamenii imperfecti pot alimenta sperante, ca cel mai mic rau este cu mult mai bun oricum decat multe lucruri pe care le intalnesti zilnic la semeni.

Reclame

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: