Nu e timpul

E ironic poate, ca vreau sa incep un blog spunand ca in vremea asta nu prea e nimic de spus. E mare tumult, e mare criza, si totusi nu e nimic de povestit. Pentru mine  epoca asta nu are nimic memorabil. Ba mai mult, singurul lucru remarcabil, criza economica, pare ca Xeroxcopiata dupa evenimente deja intamplate cu zeci de ani in urma. Diferenta mare e ca acum nici macar nu mai exista pasiunea de atunci, de a cauta rezolvari revolutionare.

Totul e bine! Simt pornirea sa  fac un blog in care sa spun ca totul e bine. Suntem banali! Nu o sa vina Apocalipsa in timpul vietii noastre. Defapt dintre toate generatiile trecute pe Pamant, probabil ca a nostra e cea mai putin indreptatita sa se creada ultima.  Nici macar nu mai producem emotii autodistructive. Ca specie controlam razboiul pe suprafete strategice, provocam crize controlabile si ne punem la incubator adevaratele tragedii. Oamenii sunt optimisti, preocupati de gramatica si investitii. Ne lipseste o drama adevarata.

Mai mult mai incolo. Nu e timpul sa ne aglomeram de idei, mai e destul timp sa ne plictisim in lumea asta. Aproape ca nu ai de ce deschide gura, atat de bine ne este.

Anunțuri

2 comments so far

  1. filadel on

    Superbă luare de poziție. Am încercat și eu una acum cîteva zile dar recunosc că a ta e mult mai convingătoare și mai provocatoare. Recunosc metoda.

    http://emilthor.wordpress.com/2009/08/20/dac-ar-fi/

  2. weebloger on

    Hehe, multam’ din nou. Ma ingrijoreaza totusi ca recunosti deja o metoda in primul meu post pe blog, mai ales ca inca incerc sa imi fac pasii pentru acest nou dans :).

    Am citit si postul tau (ma uit de ceva vreme peste gardul fierariei dar nu am pasit inauntru). Incerc sa nu fiu impovarat de mania Big Brother, fiindca acesta e pe moarte. Libertatea e un bulgare care a pornit de ceva vreme la vale si nu e definita doar in capitalismul american sau prin excluziune de statismul chinez si rus. E o schimbare in ADN-ul societatii si pentru ca simt asta in mine sunt zambitor.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: